top of page
  • Forfatterens bildeGaute Grøtta Grav

Vesterålen: Dronningruta, vannscooter og fish'n chips

Vi har fått MANGE tips om å teste Dronningruta i Vesterålen - og nå er vi her! Stø Bobilcamp er utgangspunktet for denne episoden av #Ferieperler. Flotte bilder i fantastisk vær, fra et sted flere bør besøke.



Som vanlig; all kontaktinformasjon til de som deltar i episoden finner du under videovinduet. Håper du liker programmet!



Kontaktinformasjon til de som er med i episoden av "Ferieperler - med Gaute og Cathrine" fra Vesterålen.




Stø Bobilcamp Freddy driver stedet med stødig hånd og stor innlevelsee, fra campingvogna si ved inngangen. Egen kafé på stedet hvor det aller meste er laget ferskt, helt fra bunnen av. https://www.facebook.com/Stobobilcamp/


Dronningruta

Dette er en av turene vi har fått flest tips om å teste fra dere som ser på, og vi er glade for at vi gikk den! Middels krevende tur, og det er en fordel at du takler høyder i noen grad. Husk at det ikke er mulig å fylle vann underveis, så ta med nok drikke - vi møtte flere som bommet der. (tips: gå innom kafeen til Freddy på bobilcampen på vei ned fra fjellet, du vil ikke angre)



M/S Sjøblomsten

Denne flotte skuta fra 1915 blir holdt i live av en dugnadnsgjeng. De legger ut på tokt mellom de gamle fiskeværene i Vesterålen flere ganger i uka. Sleng deg med, så kanskje det blir ei storkveite utpå havet også?



Enjoy Øksnes

Et firma som har tilbud for deg som vil prøve alt fra vannscooter til hvalsafari.

Freddy på Stø Bobilcamp er kontaktperson.


Kroken Caravan Åndalsnes:

Bobiler og campingvogner, nye og brukte. De har "kjøp og hent bobilen i løpet av to timer"-garanti.


Fjellreven: Turklær, sekker og telt.


Følg reisen vår på instagram!


Følg også Gaute på Facebook: www.facebook.com/gautegrottagrav.


809 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page