top of page
  • Forfatterens bildeGaute Grøtta Grav

SUP-eventyr ved Trollstigen

Bli med Gaute og Cathrine på et SUP-eventyr nedover den vakre Istra elven, en opplevelse du sent vil glemme.


Gaute og Cathrine har alltid vært lidenskapelig opptatt av eventyr og friluftsliv, og når de ikke løper i fjella, liker de å ta sin lidenskap for friluftsliv ut på vannet. SUP, eller Stand Up Paddleboarding, er en sport som kombinerer balanse, styrke, og et ønske om å utforske - og det er nettopp det vi tilbyr på våre guidede SUP-turer nedover Istra.
Reisen starter ved foten av Trollstigen, hvor vi gjør oss klare for den 6 km lange turen nedover elven. Herfra er det bare å hoppe på brettet, padle i vei, og nyte synet av de høye fjellene som stiger opp fra begge sider av elven.


Vi sørger for at turen er både morsom og trygg, og passer for mange ulike ferdighetsnivåer. Selv om det kan være en fordel med litt balanse, trenger du ikke være noen erfaren padler for å være med på turen. Vi har funnet ut at de fleste klarer seg fint på SUP-brettet når de står på kne.

(videoen er på engelsk, til glede for et internasjonalt publikum)

Etter å ha padlet elven i om lag to timer, laster vi opp brettene og drar tilbake igjen. Hele turen tar ca. 3 timer fra start til slutt, noe som gjør det til en perfekt halvdagsaktivitet.Fleksible starttidspunkt.


Er du klar for et SUP-eventyr du sent vil glemme? Vi tilbyr denne turen for 1500 kr per person (minimum to personer), og vi kan ha med oss inntil 4 personer per guide. For mer informasjon eller for å booke turen, send oss en mail på info@godkok.no.


Vi gleder oss til å dele dette unike eventyret med deg!


Se videoen fra turen ved å trykke på bildet over.


PRAKTISK INFORMASJON:


Turen inkluderer alt nødvendig utstyr, inkludert SUP-brett, padleåre og redningsvest. Husk å ta med deg et tørt skift og gjerne noe lett å spise etter turen. Og husk, dette er et vått og morsomt eventyr!


For mer informasjon eller for å booke din plass på en kommende tur, besøk vår nettside www.godkok.no - eller send oss en mail på info@godkok.no. Vi gleder oss til å se deg på elven!


Og ikke glem - etter en herlig dag på elven, kan du avslutte dagen med en to-timers økt i vår badstue i Isfjorden. Den ligger rett ved elva, og kombinasjonen av badstu og elv er paradis for både kropp og sjel. En perfekt måte å avslutte et eventyrfylt døgn på! Bookes enkelt på www.godkok.no


192 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page