top of page
  • Forfatterens bildeGaute Grøtta Grav

Trysil - en vinterperle

Så mye mer enn alpinbakker! Aking i superfart, foss av is, sol, spa, biff og god stemning. Få med deg turen til Gaute og Cathrine til Trysil.Trysil er Norges største skisted, med 31 heiser og 68 bakker. Under programmet finner du lenker til alle stedene og aktivitetene vi testet.
SkiPass og skiutleie

Alt du trenger å vite for en vellykket skiferie til Trysil. Man bør bestille både SkiPass og skiutleie før man reiser til Trysil:

Foto: Ola Matsson
Skiskole

Skiskole- og instruksjon passer både for nybegynnere og mer erfarne skikjørere. Trysilguidene tilpasser ditt og ditt barns nivå slik at dere får mest mulig ut av skiskoletimen.


Foto: Ola MatssonGuiding i og utenfor skianlegget

Bli med en guide ut på ski og du får enda mer ut av skidagene dine i Trysil. En guide fra Trysilguidene kan vise deg de beste offpistestedene i Trysil.


Foto: Ola Matsson
Hundeslede

Hundesledekjøring er spenning, eventyr og opplevelse! I Trysil kan du styre din egen slede gjennom ekte høyfjellsterreng.


Foto: Johan AnderssonSpa

Etter en lang dag ute er det godt å skjemme seg bort! Begge Trysils resorthoteller har store SPA-avdelinger. Badstuer, boblebad og innbydende SPA-behandlinger.


Foto: Ola MatssonBadeanlegg

I badeanlegget Radisson Blu Resort Trysil finner du flere bassenger, klatrevegg av glass samt Norges første Flowrider!


Foto: Ola MatssonSkardbekkstupen

Skardbekkstupen er en perle både vinter og sommer. Om vinteren kan man gå bak den frosne fossen – en helt magisk opplevelse. Ta gjerne med truger i tilfelle stien ikke er tråkket opp.


Foto: Jonas SjögrenTrugetur

Vil du ta turen ut i Trysils natur på egenhånd kan du leie truger hos Trysil Skishop, se her: https://www.trysil.com/no/A/Trysil-Skishop/trugeutleie/


Eller du kan bli med på guidede trugeturer hvor utstyr og mat er inkludert.


Foto: Johan Andersson


Over 30 spisesteder i Trysil

I Trysil når du over 30 spisesteder med ski på beina. Eller ta turen ned i Trysil sentrum og prøv de koselige spisestedene. På Kveik finner du også det lokale bryggeriet Trysil Bryggeri.
Tilbud på overnatting

Trysil har et stort tilbud på overnatting enten du vil bo på hotell, i leilighet eller på hytte. Se oversikt over gode tilbud på overnatting i Trysil:


Foto: Ola Matsson


1 068 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page