top of page
  • Forfatterens bildeGaute Grøtta Grav

Mosjøen - via ferrata, zip-line og laksefiske fra båt

Midt i Norge finner du Mosjøen, fra nå av kjent som "bobilbyen Mosjøen". Vi har hatt veldig trivelige dager her, og i denne artikkelen finner du kontaktinformasjon til alle som er med i episoden.

Men først av alt; her er er episoden fra Mosjøen, denne gang med special guests:


Vi setter stor pris på om du abonnerer på YouTube-kanalen vår, og/eller Facebooksida.


Så det gøy ut med via ferrata og zip line? Det var det! Så lenge du er over 12 år, får du prøve. Her er kontaktinformasjon til de som er med i episoden:
Naturlige Helgeland

Kontakt dem om du vil prøve zipline og via ferrata. En pakke der du prøver begge deler samtidig er mest økonomisk - og du sparer tid på vei ned fjellet.
Nes Gård Laksefiske Kjentmann på Vefsna Børre Rystad kan leies inn til å ro båt, eller du kan leie båt og/eller fiskekort. Laksen har virkelig kommet til Vefsna, hadde vi hatt bedre tid er jeg sikker på at jeg hadde fått en på land til slutt. Det stod ikke på lite napp i hvert fall!
Helgeland Event

Dette er folk du kan kontakte om du er en større gruppe eller bedrift som vil "gjøre noe" på Helgeland, som Mosjøen er en del av.
Mosjøen Camping

Campingen ligger et lite stykke utenfor sentrum, rett ved siden av en pizzarestaurant (praktisk). I Mosjøen er det også svært billig bobilparkering rett ved sentrum, og byen satser på å være gode på bobilturisme fremover.
Fusha

Massasjetimen til Cathrine fløy av gårde, hun sovnet tungt og var svært fornøyd etter behandlingen. Les mer og bestill time på


887 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page